al 30 jaarMarktleider voor ISOLEREN met PUR
alt='zolderisolatie'
dakisolatie2
alt='dakisolatie'

Dakisolatie en zolderisolatie

Dakisolatie en zolderisolatie: nooit meer een koud gevoel

Gespoten PUR tegen het onderdak verzekert u van het hoogste rendement voor dakisolatie en zolderisolatie. Zelfs bij dunne steunbalken – en dus weinig ruimte voor de dakisolatie – verzekert PUR u van hoge isolatiewaardes. PUR biedt zowel bij nieuwbouw als bestaande woningen de beste oplossing voor isolatie. Ook het vullen van holle ruimtes onder het dak met glaswol behoort tot de mogelijkheden. Wij plaatsen ook Timber Frame van Knauf.

alt='dakisolatie en zolderisolatie'

Het grote probleem van andere isolatiematerialen is dat ze bijzonder veel plaats innemen en dat u altijd risico loopt op spleten. Zelfs bij de minste spleet waarlangs warme lucht doorheen de isolatielaag kan ontsnappen, verliest uw isolatie een groot deel van zijn waarde. Wanneer u werkt met isolatieplaten of isolatie op rol, is absolute luchtdichtheid onmogelijk.

Aangezien PUR in één naadloos geheel gespoten wordt waarna het meteen uithardt, bent u wél zeker van een 100% luchtdichte isolatielaag.

Technische fiche dakisolatie pur hoge densiteit

Technische fiche dakisolatie pur lage densiteit

Bekijk hier een mooie realisatie dakisolatie bij villabouw in Knokke

 

Wanneer is glaswol aangewezen voor dakisolatie en zolderisolatie?

Heeft u een oude woning met een gesloten ruimte onder het dak waarop we niet kunnen PUR spuiten? Dan kunnen we altijd het alternatief van ingeblazen glaswol bekijken. alt='Knauf'

Ook bij een houten roostering op uw zolder biedt een isolatie met glaswol op de zoldervloer een mooi alternatief. Hier werken we met LOFT van Knauf.

Technische fiche dakisolatie verloren ruimtes met glaswol Isotrie 215

Is er een oplossing voor hellende daken?

Voor het efficiënt isoleren van uw hellend dak alsook voor wanden bij hout- en metaal skeletbouw kan Isotrie 435 voor u ook een gepaste oplossing zijn. Dit is een hoogwaardige glaswol dat snel kan aangebracht worden via een inblaassysteem. Hiervoor werken we met Timberframe van Knauf.

Technische fiche dakisolatie glaswol Isotrie 435

Bekijk hier de DOP ‘declaration of performance’

alt='dakisolatie'

Wist je dat PUR perfect is om je BEN-woning te isoleren?