al 30 jaarMarktleider voor ISOLEREN met PUR
alt='isolation-pur'

Blog

Akoestische isolatie appartementen: belangrijk !

Auteur: Isotrie

alt='akoestische isolatie appartementen'

(LDC 12/9/2016) Akoestische isolatie appartementen – Voor klant Rabaut Construct isoleert Isotrie een zeer mooi luxueus appartementencomplex ‘Residentie ‘Parc des Princes’ in Middelkerke.

Er wordt gewerkt met hoogwaardige isolatietechnieken met zowel thermische als akoestische kwaliteiten. We gebruiken een combinatie de gespoten isolatie Isotrie 240 en Isotrie 270. Niks is erger dan een appartement waar u constant de buren weg en weer hoort lopen. Rabaut Construct hecht veel belang aan akoestische isolatie appartementen en daar biedt Isotrie perfecte oplossingen voor.

Voor de technische kokers wordt wol van Knauf gebruikt. Die wol is thermisch een goede isolator maar moet vooral storende geluiden van afvoer en toiletten heel sterk reduceren.  Daarenboven zitten in de kokers rookgasafvoeren van de gashaarden. Die kunnen tot 750°C warm worden, maar onze minerale wol kan daar probleemloos aan weerstaan.

Toplocatie

Dit prestigieuze nieuwbouwproject is gelegen op een toplocatie in het centrum van Middelkerke met lateraal zicht over het Normandpark! Een complex bestaande uit uit 7 appartementen met extra grote terrassen.  Op het gelijkvloers zijn er 11 grote garages die via een lift in directe verbinding staan met de appartementen. De eerste fase staat in de steigers, aansluitend wordt een tweede fase voorzien.

Voor meer informatie over dit project: Parc des Princes Rabaut Construct

Lees meer over akoestische isolatie...

alt='akoestische isolatie appartementen'

Terug naar Blog