al 30 jaarMarktleider voor ISOLEREN met PUR
alt='zolderisolatie'
dakisolatie2
alt='dakisolatie'

Dakisolatie en zolderisolatie

Dakisolatie en zolderisolatie: nooit meer een koud gevoel

Gespoten PUR tegen het onderdak verzekert u van het hoogste rendement voor dakisolatie en zolderisolatie. Zelfs bij dunne steunbalken – en dus weinig ruimte voor de dakisolatie – verzekert PUR u van hoge isolatiewaardes. PUR biedt zowel bij nieuwbouw als bestaande woningen de beste oplossing voor isolatie.

Isotrie biedt ook een isolatieoplossing aan met minerale wol voor dakisolatie of voor het vullen van holle ruimtes onder het dak. Wij plaatsen ook Timber Frame en Loft van Knauf.

alt='dakisolatie'

PUR dakisolatie en zolderisolatie

Het grote probleem van andere isolatiematerialen is dat ze bijzonder veel plaats innemen en dat u altijd risico loopt op spleten. Zelfs bij de minste spleet waarlangs warme lucht doorheen de isolatielaag kan ontsnappen, verliest uw isolatie een groot deel van zijn waarde. Wanneer u werkt met isolatieplaten of isolatie op rol, is absolute luchtdichtheid onmogelijk.

Aangezien PUR in één naadloos geheel gespoten wordt waarna het meteen uithardt, bent u wél zeker van een 100% luchtdichte isolatielaag. Zelfs als de premies buiten beschouwing worden gelaten, zorgt de energiewinst van dakisolatie ervoor dat u de investering dubbel en dik terugverdient.

 

Technische fiche dakisolatie pur hoge densiteit
Technische fiche dakisolatie pur lage densiteit

Bekijk hier een mooie realisatie dakisolatie bij villabouw in Knokke

 

Wanneer is minerale wol aangewezen voor dakisolatie en zolderisolatie?

Uw woning heeft een afgesloten ruimte onder het dak?

Kan er geen PUR isolatie gespoten worden? Dan kunnen we altijd het alternatief van ingeblazen glaswol bekijken, Isotrie 215.  Ook bij een houten roostering op uw zolder biedt een isolatie met glaswol op de zoldervloer een mooi alternatief. Hier werken we met LOFT van Knauf. Dit is een witte minerale wol speciaal geproduceerd voor de isolatie van verloren zolderruimtes. Deze opblaaswol heeft de hoogste isolatieprestaties binnen de minerale wollen: λ = 0,045 W/mK bij 12 kg/m³. Het inblazen zorgt ook voor weinig overlast, het product wordt eenvoudig weg via een inblaasslang onder het hellend dak geblazen.alt='Knauf'

Technische fiche dakisolatie verloren ruimtes met glaswol Isotrie 215

Is er een oplossing voor hellende daken?

Voor het efficiënt isoleren van uw hellend dak alsook voor wanden bij hout- en metaal skeletbouw kan Isotrie 435 voor u ook een gepaste oplossing zijn. Hiervoor werken we met Timberframe van Knauf.  Dit is een hoogwaardige glaswol dat snel kan aangebracht worden via een inblaassysteem. Het product wordt eenvoudig weg via een inblaasslang onder het hellend dak geblazen. Een methode die zorgt voor weinig overlast.

Technische fiche dakisolatie glaswol Isotrie 435

Bekijk hier de DOP ‘declaration of performance’

alt='dakisolatie en zolderisolatie'  alt='dakisolatie'

Wist je dat PUR perfect is om je BEN-woning te isoleren?