al 30 jaarMarktleider voor ISOLEREN met PUR
alt='isolation-pur'

Blog

Dumobil, Villabouw – gespoten PUR vloerisolatie door Isotrie

Auteur: Isotrie

alt=dumobil

(LDC – 9/07/2015)

Isotrie isoleerde de vloeren op dit project in opdracht van Dumobil Villabouw met Isotrie 240, gespoten pur vloerisolatie met gegarandeerde druksterkte!

Dumobil Villabouw-Woonprojecten, is een begrip geworden in Oost -en West-Vlaanderen.

De bouwonderneming bestaat ondertussen meer dan 50 jaar ! Met die ervaring en kennis wordt U als bouwheer geadviseerd en begeleid met een individuele benadering. Dumobil zorgt altijd voor betrouwbare en gespecialiseerde werknemers en aannemers, op elk vakgebied. Dumobil steunt op 3 belangrijke pijlers, namelijk, Kwaliteit-Creativiteit-Vakbekwaamheid.

In de loop der jaren heeft de bouwsector heel wat ingrijpende veranderingen ondergaan. Er verschijnen voortdurend nieuwe producten en bouwtechnieken op de markt, en ook de steeds strengere energienormen zorgen voor nieuwe uitdagingen

Daarom blijft Dumobil inzetten op innovatie. Dumobil zorgde op de verkaveling ‘Licht en Ruimte’ in Roeselare voor een primeur in Vlaanderen met de eerste particuliere verkaveling aangesloten op een warmtenet. Kiezen voor warmtenetten getuigt van toekomstvisie en van duurzaam energiebeheer. Een mooi antwoord op het Europese klimaatplan en het Vlaamse en provinciale energiebeleid. Een stap vooruit naar CO2-vrij wonen in het energielandschap van morgen.

Perfect passend bij de waarden en normen van Dumobil, isoleerde Isotrie de vloeren op dit project met Isotrie 240, gespoten pur vloerisolatie met gegarandeerde druksterkte!

Kwaliteit en duurzaamheid gaan hand in hand, want Isotrie is optimaal isoleren!

Terug naar Blog