al 30 jaarMarktleider voor ISOLEREN met PUR
alt='isolation-pur'

Blog

Isotrie 240 Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Auteur: Isotrie

alt='isotrie 240'

(LD 6/3/2017) In opdracht van Naert Architectenbureau wordt deze in het oog springende realisatie te Zwevezele kwalitatief geïsoleerd.  Op de vloer wordt gewerkt met Isotrie 240 vloerisolatie met gespoten pur. Voor het nieuwe kantoor van architect Wouter Naert, die op de gelijkvloerse verdieping van deze residentie komt, is alleen de beste kwaliteit goed genoeg!
We zijn trots te hebben meegewerkt aan de energiezuinigheid en wooncomfort van deze residentie. Pur spuiten is ONS vak, al meer dan 30 jaar!

alt='isotrie 240'

Isotrie 240

De gebruikte toepassing Isotrie 240 staat voor thermische isolatie voor vloeren met hoge densiteit. Deze vloerisolatie verhindert warmteverlies via vloeren of tussenvloeren. Vermindert de vereiste bouwhoogte met 1 laag stenen. Dit type vloerisolatie staat bekend in de bouwwereld voor zijn ongeëvenaarde prijs/kwaliteit verhouding.

Onderschat het belang van goede vloerisolatie niet voor uw bouwproject of renovatie. Het is zo belangrijk als je comfortabel en energiezuinig wil wonen. Je investering is al binnen enkele jaren terugverdiend. De temperatuur van een niet geïsoleerde vloer schommelt meestal rond de 11° C. Bij vloerisolatie met pur haal je makkelijk 20°C. Zo kun je ook zonder vloerverwarming met blote voeten in huis lopen. Alweer een besparing (dure vloerverwarming) en extra voordeel van je nieuwe vloer.

Gespoten PUR haalt van alle materialen de beste lambda-waarde. Het materiaal heeft een bijzonder goede dichting, is naadloos en sluit elke oneffenheid probleemloos uit. Dankzij jarenlange ervaring spuit Isotrie de pur isolatie zeer snel en met de beste kwaliteit.

De grootste voordelen van PUR zijn de enorme isolatiewaarde, de perfecte luchtdichtheid, de vrije keuze van dikte en de snelle plaatsing.  Het resultaat is naadloos waardoor de isolatielaag niet onderhevig is aan koude- of warmteverliezen. De pur vloerisolatie is zeer solide waardoor verzakkingen, vocht en schimmels geen kans krijgen.

Meer weten over Isotrie vloerisolatie met gespoten pur

Ook een project? Vraag nu gratis offerte vloerisolatie

Terug naar Blog