al 30 jaarMarktleider voor ISOLEREN met PUR
alt='isolation-pur'

Blog

Isotrie isoleert de nieuwe Barco Campus

Auteur: Isotrie

alt='isoleert'

(Steven – 28/05/15)

Isotrie heeft de isolatiewerken van de vloeren toevertrouwd gekregen en isoleert de vloer met gespoten PUR, een heel belangrijk aspect in deze opdracht zijn de voorbereidende afplakwerken van de grote hoeveelheid glas en zichtbare staalstructuur. Hoofdaannemer is de firma Cordeel en Isotrie isoleert de werf.

Barco bouwt een nieuw hoofdgebouw en verschillende units bij op de terreinen van zijn hoofdkantoor. Deze zullen dan verbonden worden met de bestaande gebouwen met als doel één grote campus te creëren.

De werkzaamheden zijn gestart eind 2011 en als alles volgens planning verloopt zal de nieuwe campus in gebruik kunnen worden genomen in 2016.

Barco is een mondiaal technologiebedrijf, wereldleider in visualisatie.

De onderneming werd opgericht in 1934 door Lucien De Puydt in Poperinge. Zijn bedrijf was gespecialiseerd in de assemblage van radio’s met onderdelen van uit de Verenigde staten. Vandaar de naam Barco, Belgian American Radio Corporation.

Tussen 1945 en 1949 zijn hun radio’s een groot succes.  Dit laat Barco toe de nodige investeringen te doen in een nieuwe communicatierevolutie: de televisie.

Vandaag is Barco actief in meer dan 90 landen met 3250 werknemers, de omzet in 2014 bedroeg 1,051 miljard euro.

http://www.barco.com

Barco Campus op de Openwervendag

Terug naar Blog