al 30 jaarMarktleider voor ISOLEREN met PUR
alt='isolation-pur'

Blog

Ghelamco Arena geïsoleerd door Isotrie

Auteur: Isotrie

alt='ghelamco arena'

Wist je dat Isotrie de opdracht heeft gekregen voor de isolatie van de Ghelamco arena te Gent?

Als bedrijf met zijn hoofdzetel in Gent, zijn we uiteraard trots te hebben bijgedragen aan de realisatie van dit nieuwe voetbalstadion ‘Ghelamco Arena’ te Gent, soms ook wel Arteveldestadion genoemd.

Isotrie stond in voor de vloerisolatie van de verdiepingen met gespoten polyurethaan PUR.

Het Ghelamco project

De naam Ghelamco refereert naar de projectontwikkelaar Ghelamco. Het nieuwe stadion werd ingehuldigd op 17 juli 2013 met een galawedstrijd tussen KAA Gent en Stuttgart. Voor meer info: Ghelamco stadion  #kaagent

Ghelamco ontwikkelde een nieuwe site met voetbalstadion aan het kruispunt van de snelwegen E40 en E17, een echte blikvanger voor de stad. Een multifunctioneel voetbalstadion met 20.000 zitplaatsen, bars en restaurants, een evenementenhal, winkel- en recreatieruimte en 15.000 m² kantoorruimte. Ook parkeerplaatsen, zowel ondergronds als op de begane grond, voor voetbalsupporters, particuliere klanten en kantoorgebruikers. 

Dit belangrijke project was mogelijk dankzij de nauwe samenwerking met het Gentse stadsbestuur dat onder de indruk was van de knowhow van Ghelamco om dit globale stadsontwikkelingsproject om te zetten tot een realiseerbaar plan.

alt='ghelamco arena'alt='ghelamco arena'

Terug naar Blog