al 30 jaarMarktleider voor ISOLEREN met PUR
alt='isolation vide sanitaire'
alt='kelderisolatie'

Kruipkelderisolatie

Gespoten PUR voor kruipkelderisolatie

Oudere woningen hebben geen vloerisolatie op het gelijkvloers, maar beschikken vaak wel over een kelder of kruipkelder. Met kelderisolatie door gespoten PUR stopt u aanzienlijk het energieverlies via het gelijkvloers en verhoogt u sterk het wooncomfort.

Waarom uw kruipruimte of kelder isoleren?

Naast het dak en de muren gaat bijzonder veel warmte verloren via een niet-geïsoleerde vloer op het gelijkvloers. Vocht uit de grond verdampt en wordt opgenomen in de lucht in de kruipruimte. De lucht stijgt op en komt in contact met de onderkant van de grondvloer. Op dat moment condenseert het vocht tegen de vloer.

Met isolatie voelt uw woning veel minder koud en kil aan. De vloer is niet alleen warmer maar ook droger en dus minder aantrekkelijk voor schimmels en huisstofmijt.

Zonder enig kap- of breekwerk vormt kruipkelderisolatie met gespoten PUR een uitstekende oplossing om maandelijks fors te besparen op uw energiefactuur.

alt='kelderisolatie'

Kruipkelderisolatie voor ruimtes vanaf 80 centimeter hoogte

De PUR isolatielaag wordt gespoten tegen de bovenkant van de kruipkelder waardoor deze na het uitharden één naadloze isolatiemassa vormt. De techniek van kruipkelderisolatie is alleen mogelijk bij kruipkelders met een minimum van 80 centimeter hoogte.

Download de technische fiche

Download de ‘declaration of performance’

 

Ontdek alles over de voordelen van PUR in vergelijking met andere isolatiematerialen.

Een offerte voor kruipkelderisolatie met gespoten PUR?