al 30 jaarMarktleider voor ISOLEREN met PUR
alt='isolation-pur'

Blog

Gratis tickets voor BIS beurs van 2017

Auteur: Camille

Inspiratie nodig voor uw bouw- of renovatieproject? Bezoek ons op de BIS beurs in hal 1, stand 1419!

 

Bis beursKom van zaterdag 7 tot en met zondag 15 oktober 2017 naar Flanders Expo Gent voor de 29ste editie van bouw- en inspiratiesalon Bis. Men verwacht ook dit jaar weer 75.000 bezoekers en meer dan 400 exposanten.

Volg ons op Facebook en vraag je gratis tickets aan!

Volg ons op Facebookfacebook en maak kans op 2 gratis tickets voor de Bisbeurs. Na het volgen van onze pagina stuur je een e-mail naar info@isotrie.com met in de titel BIS-beurs. Vermeld in de mail zeker jouw gegevens (naam, adres, telefoonnummer) + of je de ticket per post of elektronisch wenst te ontvangen.


Tip: Maak meer kans door onze pagina te volgen en deze post te delen.

Voor de bezoekers van onze stand is er een attentie + er zijn interessante beursvoorwaarden bij bestelling op de beurs!

 

Vernieuwd Bis beurs plan

Dit jaar ziet het beursplan er helemaal anders uit, de 7 hallen van Flanders Expo worden omgevormd tot maar liefst 10 themazones! Op die manier kan je je kostbare tijd goed benutten.
Dit jaar is er meer belang gehecht aan een open structuur en duidelijke signalisatie.
Mocht je de weg toch even kwijt zijn, kan je altijd terecht bij het centrale infopunt.

Naast de vaste ingrediënten die van bis dé belangrijkste bouwbeurs van Vlaanderen maken, vallen er weer verrassende nieuwigheden te ontdekken.  Iedereen met plannen om te bouwen, te renoveren of in te richten voorziet dus best wat tijd om tussen 7 en 15 oktober bis te bezoeken.
Van ruwbouw tot afwerking, van bouwgrond tot renovaties. Dit zowel van je interieur als exterieur. Een bezoek volstaat om op de hoogte te zijn van de laatste trends & de nieuwste technieken.

Een gouden tip: Het parcours is zodanig logisch ingedeeld, dat je vooraf perfect je eigen parcours kan uitstippelen! Dit kan je doen via het online beursplan of op de dag van jouw bezoek dankzij het gratis plannetje aan de ingang. In de vele rust- en cateringpunten kan je je parcours nog verder voorbereiden of even tot rust komen en alles laten bezinken.

 

Bis beurs 2017

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+
Terug naar Blog