al 30 jaarMarktleider voor ISOLEREN met PUR
alt='isolation-pur'

Blog

“Kwaliteit en drukvastheid”

Auteur: Isotrie

alt=isolation-sol

(LDC 23/10/2015)
Dierenarts Henri Lambrecht uit Wielsbeke ging op aanraden van zijn architect aankloppen bij Isotrie voor de vloerisolatie van zijn prachtig nieuwbouwproject.
De architect en de bouwheer stelden hoge eisen wat de kwaliteit en drukvastheid betrof en vonden in Isotrie een betrouwbare partner voor de isolatie van hun bouwproject. De gevraagde flexibiliteit tijdens de uitvoering was een uitdaging.
Voor de vloer werd gewerkt met naadloos gespoten PUR-isolatie die in 3 lagen werd opgebouwd tot 10 cm dikte. Achteraf werd deze vloer perfect vlak afgeschuurd.  De PUR-isolatie bestaat uit een aaneengesloten, naadloze en homogene massa die zich volledig vastzet.  Dit betekent kwaliteit en drukvastheid, doorheen de jaren bestaat er geen risico op verschuivingen of verzakkingen.  Bij isolatieplaten of isolatiedekens loopt u dit gevaar wel. PUR behoudt vele decennia lang zijn isolatiekracht, zonder scheuren of spleten.

Eén van onze gemotiveerde teams zorgde voor de verzorgde afwerking en realiseerde een werf om trots op te zijn. Precies wat de klant van Isotrie had verwacht.
Zowel voor dierenarts Henri Lambrecht als voor Isotrie is een vak een passie, en dat merk je…

Vraag hier uw online offerte binnen de 24 uur
alt=kwaliteit-en-drukvastheid

alt=kwalteit-en-drukvastheid

alt=kwaliteit-en-drukvastheid

Terug naar Blog