Architecten

Architecten

Als architect wordt u voor steeds grotere uitdagingen gesteld. Zo moet u dagelijks creativiteit en comfort zien af te stemmen op de aanhoudend stijgende energetische-, bouw- en milieutechnische voorschriften. Wij helpen u hieraan te voldoen met onze performante PUR isolatieoplossingen.

Studiebureaus

Studiebureaus

Als ingenieur/studiebureau zijn correcte beschrijvingen en productprestaties voor u van kapitaal belang, vooral met het oog op de bouwtechnische voorschriften. Wij helpen u hieraan te voldoen met onze performante PUR isolatieoplossingen.

Aannemers

Aannemers

Als aannemer staat u vaak onder druk. U moet erop toezien dat alle werken conform de plannen en voorschriften worden uitgevoerd. Tevens is het van kapitaal belang dat elke werf tijdig wordt opgeleverd. Wij helpen u hieraan te voldoen met onze snelle en performante PUR isolatieoplossingen.

Chapisten

Chapisten

Als chapist wil u graag perfect werk afleveren en dit zonder nodeloos tijdverlies op de werf. Het spuiten van een isolerende vloerlaag kan uw job aanzienlijk verbeteren en versnellen. Wij helpen u met onze PUR oplossingen om aan deze vereisten te voldoen, zonder in te boeten aan draagkracht van de vloer. Om leidingen hoeft u zich alvast geen zorgen te maken, deze worden vast en veilig ingebed in het uitgeharde PUR schuim.