Ondersteuning

Bent u een bouwprofessional en heeft u interesse om met PUR gespoten isolatie aan de slag te gaan? Of heeft u eerder een werf waar u uitvoering wil? Of is er een probleem met uw machines? Voor al deze vragen kan u bij Isotrie terecht. Ons bedrijf bestaat uit verschillende business units: uitvoering – producten – technologie

Degene waarmee het allemaal begonnen is, is de uitvoering. Onze opgeleide en goed uitgeruste teams komen ter plaatse en isoleren uw werf thermisch of akoestisch. Heeft u hier een vraag of over? Aarzel niet ons te contacteren. Indien nodig spreken we af op de werf en kijken we hoe we samen tot een goede oplossing kunnen komen.

Naast de uitvoering, hebben ook een productiebedrijf. Daar produceren we onze eigen PUR isolatiesystemen. Onze thermische isolatieoplossingen hebben zeer goede eigenschappen en kunnen dienen voor allerhande toepassingen, gaande van vloerisolatie over dak-, muur- en kelderisolatie. Wenst u onze systemen te kopen of hier meer uitleg over, aarzel niet ons te contacteren. We kunnen echter nog een stap verder gaan. Doordat we een eigen R&D team hebben, kunnen we ook formules maken op maat van de klant. Ook hier staan we u graag over te woord.

Elke professioneel spuitbedrijf heeft de techniek in huis om dit uit te voeren. Isotrie heeft een technische afdeling waar we complete installatie bouwen en onderhouden. Isotrie is partner van Graco. We verdelen dan ook hun materiaal. Wil u een nieuwe spuitinstallatie aanschaffen of heeft u wisselstukken nodig voor uw bestaande? Aarzel niet ons te contacteren.

Technische documenten

Technische documenten

U kan alle benodigde technische fiches en attesten van deze website downloaden, net als wetenschappelijke studies over milieugerelateerde zaken. Over de milieu-impact van gespoten PUR doen immers enkele ongefundeerde verhalen de ronde. Onze Environmental Product declaration en Life Cycle Analyse spreken deze voor eens en altijd tegen. PUR kreeg zelfs een A-klasse voor ‘indoor airquality’.

Opleiding

Opleiding

Met het oog op een optimale toepassing van onze producten staat ons technisch team in voor praktische opleidingssessies. Onderwerpen die hier aan bod komen, zijn een gedegen productkennis, een correcte plaatsing en alles wat met veiligheid te maken heeft. Contacteer ons voor praktische info, mogelijkheden en planning van de opleidingen.