al 30 jaarMarktleider voor ISOLEREN met PUR
alt='spouwmuurisolatie'
alt='spouwmuurisolatie'
alt='spouwmuurisolatie'

Spouwmuurisolatie

Glaswol of PUR: altijd de beste oplossing voor spouwmuurisolatie

Met de keuze tussen glaswolvezels van Knauf of geïnjecteerde PUR heeft Isotrie altijd een passende oplossing voor spouwmuurisolatie. Elk isolatiemateriaal heeft zijn producteigenschappen met bijhorende voordelen. De isolatie-experts bekijken best bij u ter plaatse welk isolatiemateriaal in uw situatie aangewezen is.

Het na-isoleren van spouwmuren is een voordelige manier om een bestaande woning energiezuiniger te maken:
•de investering is doorgaans op 3 tot 5 jaar terugverdiend;
•de werken neem slechts één dag in beslag;
•er is geen stedenbouwkundige bouwvergunning vereist;
•de isolatie wordt langs buiten ingespoten, u heeft dus amper overlast;
•het uitzicht van uw woning verandert niet.

In oudere woningen zit er nog geen isolatiemateriaal tussen de binnen- en de buitenmuur. Deze ongeïsoleerde holle ruimte laat bijzonder veel warmte ontsnappen.  Een lege spouw alleen vochtige, koude lucht die de warmte van uw woning continu afvoert via grote en kleinere openingen.

Met spouwmuurisolatie bespaart u maandelijks tientallen euro’s op uw energiefactuur. De investering betaalt zich in enkele jaren terug.

Isotrie is een plaatsingsbedrijf met meer dan 10 jaar ervaring met spouwmuurisolatie. Zo kunt u altijd rekenen op een zorgvuldige en kwaliteitsvolle uitvoering.

 

alt='spouwmuurisolatie'

Via kleine boorgaatjes
Spouwmuurisolatie verloopt zonder kap- en breekwerk. Zo worden de vloeibare PUR of de glaswolvezels geïnjecteerd of ingeblazen via kleine boorgaten in de voegen. Deze vullen we nadien in dezelfde kleur terug op.

De spouwmuur vooraf volledig dichtgemaakt
Al na één dag zijn de werken klaar.  Omdat het isolatiemateriaal tot in de kleinste gaatjes en hoekjes van uw spouwmuur kruipt, is het belangrijk dat we vooraf alles dichtmaken ter hoogte van de ramen (inclusief rolluikkasten) en deuren.

Bereken snel de terugverdientijd voor na-isoleren van een bestaande spouwmuur

Energiewinst calculator

Technische fiche na-isolatie van spouwmuren met minerale inblaaswol
Technische fiche na-isolatie van spouwmuren met PUR

Bekijk de DOP ‘declaration of performance’

 

PUR

Enkele minuten na het injecteren hardt de vloeibare PUR in de spouwmuur uit zodat deze een hechte en naadloze isolatiemassa vormt. Hierdoor bestaan er geen risico’s op verzakkingen van het isolatiemateriaal. PUR biedt de beste isolatiewaarde voor een beperkte isolatiebreedte. Elke gaatje in uw spouw wordt volledig opgevuld. Ontdek alles over de voordelen van PUR in vergelijking met andere isolatiematerialen.

alt='spouwmuurisolatie'Glaswol van Knauf

Ook voor spouwmuurisolatie met glaswol kunt u bij Isotrie terecht. Ingeblazen glaswol van Knauf heeft het voordeel dat de werkzaamheden eenvoudiger uitvoerbaar zijn en dat de prijs voor deze grondstof lager ligt. U kiest dus voor uitstekende isolatiewaardes met een zeer budgetvriendelijke oplossing.

Wenst u een absolute kwaliteitsgarantie?

Schakel Isotrie na de spouwmuurisolatie in voor een infraroodonderzoek van uw woning. Via een camera-inspectie controleren we gericht of de warmteverliezen via de spouw gestopt zijn.  Isotrie is een BCCA gecertificeerd plaatsingsbedrijf waardoor een STS attest kan worden opgesteld. Dat hebt u nodig voor UW premie-aanvraag bij uw netbeheerder.

 

Recordjaar uitvoering isolatie van spouwmuren

Een offerte voor spouwmuurisolatie met PUR of glaswol van Knauf?