al 30 jaarMarktleider voor ISOLEREN met PUR
alt='isolation-pur'

Blog

Nieuwbouwproject met pur vloerisolatie Izegem

Auteur: Isotrie

alt='vloerisolatie izegem'

(MV 7/7/16) Ons team realiseerde de vloerisolatie Izegem in de nieuwbouw van Muylle-Facon. Op de benedenverdieping komt de nieuwe showroom en op de verdieping komen de kantoren. Na de chape wordt hoogkwalitatief massief parket voorzien.

Muylle Facon is de scheppende kracht achter het merk Rubio Monocoat, dé pionalt='vloerisolatie izegem'ier op het vlak van kwalitatief hoogstaande en milieuvriendelijke houtbeschermingsproducten.

Deze sterk groeiende onderneming met extra site van 12.500 m2 bevindt zich langs de E403 Kortrijk-Brugge. De nieuwe gebouwen, zullen als bijkomende productie-eenheid ingericht worden. Door de uitstekende locatie dicht bij de bestaande bedrijfsgebouwen zal de logistiek van de bijkomende site naadloos verweven worden met die van de huidige locatie – waar men de bouwproducten blijft produceren.

 

Vakmanschap en zin voor innovatie zijn hun belangrijkste grondstoffen, Isotrie kan zich daar volledig bij aansluiten en is trots zijn steentje te hebben bijgedragen bij de realisatie van dit mooie project. Veel succes op de nieuwe site!

Terug naar Blog