al 30 jaarMarktleider voor ISOLEREN met PUR
alt='vloerisolatie pur'
alt='vloerisolatie pur'
alt='isolation-pur'
alt='vloerisolatie pur'

Waarom Isotrie?

Meer dan 30 jaar ervaring in isoleren met PUR

alt='30 jaar ervaring'Waarom Isotrie kiezen voor isolatie?  Isotrie specialiseert zich al meer dan dertig jaar in isolatie met gespoten of geïnjecteerde PUR. Wij groeiden uit tot dé Belgische marktleider in dit vakgebied. Elke dag sturen wij 25 gespecialiseerde isolatieteams op de baan voor in totaal 50 lopende werven. Wij werken zowel rechtstreeks voor de eindklant als in onderaanneming voor aannemers en chappers.

alt='BEN-voorloper'

In 1985 werd Isotrie opgericht en werd gestart met het ontplooien van een activiteit van gespoten polyurethaan (PUR) schuim. Dit nadat Carlos Van De Velde als jong afgestudeerd ingenieur de kans had gehad om 3 jaar ervaring op te doen met gespoten polyurethaan. Dit product kende toen slechts enkele toepassingen.
Er werd continu aan de weg getimmerd en nieuwe mogelijkheden voor het gespoten schuim boden zich aan. Het bespuiten van wanden en plafonds in de landbouwsector bleek heel wat voordelen te bieden.

In 1989 werden de eerste werven met gespoten PUR schuim als vloerisolatie gerealiseerd. Kwaliteit en service werden hoog in het vaandel gedragen en een technische goedkeuring ATG Isotrie werd al snel behaald.

Door de sterke interne groei en overnames telt Isotrie 5 vestigingen en mocht Isotrie zich al vrij snel marktleider noemen in België en Luxemburg.

alt='kwaliteit'Gespoten PUR schuim als vloerisolatie was een onontgonnen markt in Frankrijk. Ook hier was Isotrie pionier en trendsetter. In 2008 behaalde Isotrie als eerste een technische goedkeuring (Avis Technique). Momenteel telt Isotrie een netwerk van een 30 tal plaatsers, verspreid over het volledige Franse grondgebied.

In zijn eigen labo blijft Isotrie verder werken aan kwaliteitszorg en nieuwe ontwikkelingen zoals de eigen ontwikkeling voor akoestische isolatie Tremblex, een gepatenteerd product.

Isotrie is officieel erkend als BEN-voorloper

 

 

Actief in heel België en Luxemburg

Met vijf vestigingen verspreid over de verschillende provincies bestrijkt Isotrie heel het land en het Groothertogdom Luxemburg. We hebben dus altijd een vestiging bij u in de buurt.

Kwaliteitsvolle uitvoering

Isotrie behoort al meer dan dertig jaar tot de pioniers voor isolatie met gespoten of geïnjecteerde PUR. Onze gespecialiseerde en uitstekend opgeleide isolatieteams beschikken over de meest moderne machines en gaan uitsluitend met de beste materialen aan de slag. U mag dan ook vertrouwen op een kwaliteitsvolle uitvoering.

Zo voldoen wij aan de kwaliteitsnorm ATG 0921, uitgevaardigd door het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor de Bouw (WTCB). Dit betekent dat onze realisaties regelmatig worden gecontroleerd door inspecteurs van het SECO.

Isotrie is een BCCA gecertificeerd plaatsingsbedrijf waardoor een STS attest kan worden opgesteld. Dat hebt u nodig voor UW premie-aanvraag bij uw netbeheerder voor spouwmuurisolatie.

Als enigste specialist in het spuiten van PUR beschikken we over een eigen laboratorium om de isolatiewaarde en de drukweerstand van de PUR-isolatie te controleren. Op uw wens kunnen we een VVO opstellen voor uw werf.

Ook isolatieoplossingen met glaswol

Naast onze jarenlage specialisatie in PUR bieden wij ook isolatieoplossingen met glaswol aan.

Zo is glaswol een uiterst budgetvriendelijke en eenvoudig in te blazen alternatief bij spouwmuurisolatie of dak- en zolderisolatie.

Snelle en stipte service

Dankzij onze schaalgrootte en geografische verspreiding hebben wij alle mogelijkheden om flexibel in te spelen op het verloop van uw bouw- of renovatieproces. Voor ons geldt: afspraak is afspraak.

U mag dankzij ons plannings- en serviceteam rekenen op een heldere communicatie en een correcte opvolging.

Isoleren met PUR “kwaliteit en drukvastheid”

Wist u bijvoorbeeld dat Isotrie werd ingeschakeld om de Ghelamco Arena in Gent én de nieuwe gevangenis van Beveren met PUR te isoleren?

Ook voor deze prestigieuze projecten werd gekozen voor dé isolatiespecialist van België.

 

Isotrie is ook actief in Frankrijk.

Meer info op www.isotrie.fr

Een job bij Isotrie?  Kijk op onze jobsite voor onze vacatures:

Jobsite

Op zoek naar een gespecialiseerd isolatiebedrijf met vele jaren ervaring?  Vraag nu online uw offerte binnen de 24 uur of nodig één van onze experts uit bij u thuis.